АБВ 😊 игри. Книга за учителя за 3. възрастова група (5 – 6 годишни)

АБВ 😊 игри. Книга за учителя за 3. възрастова група (5 – 6 годишни)

  • 20.00 лв.

Книгата за учителя помага лесно и методически правилно да се планира всеки ден работата по всяко образователно направление. Темите са обвързани и планирани за осем седмици. В първата книжка те са свързани с правилата, от които се ръководят децата: играем, успяваме, мечтаем, планираме, познаваме, съобразяваме се, защото го правим заедно – „Нашата детска градина”, „Нашите приятели”, „Нашият свят”. Във втората книжка темите са насочени към оценяване на собствените възможности и развитие на устойчиво отношение към избора на дейност и поемането на отговорност – „Празнувам”, „Споделям с вас”, „Избирам”... В третата книжка – с прояви на качества, способности, добродетели – „Признателен съм”, „Активен съм”, „Любопитен съм”... В четвъртата книжка – със значението на опита за постигане на намеренията във всекидневието и споделяне на преживяванията, съпътстващи постиженията –„Гордея се и искам”, „Познавам и решавам”, „Изпробвам и отгатвам”... Съдържа:
  • разпределение на темите по седмици в книжките на детето;
  • примерно седмично разпределение;
  • примерни насоки за работа чрез различни организационни форми;
  • допълнителни идеи за провеждане на всяка ситуация в книжките за детето, включително за страничната лента за индивидуална работа;
  • насоки за оценяване на резултатите на децата по образователните направления.
Годишните тематични разпределения по всички образователни направления може да вземете оттук. Чеклистовете по музика и физическа култура може да вземете оттук. (Необходима е регистрация в сайта.)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Captcha