GPS проследяване за коли под наем

GPS проследяване за коли под наем

Замисляли ли сте се от какво би имала нужда вашата компания за наем на автомобили?

Запознати ли сте с всички функции на така нашумелите напоследък GPS устройства за проследяване и GPS система за проследяване? Знете ли, че именно това са решенията, които ще помогнат на вашата компания да се открои от останалите и същевременно да ви спести пари?

Какво е GPS проследяването и защо фирмите за автомобили под наем се нуждаят от него?

Въпреки големият интерес към устройствата през последните години, повечето хора категорично не са запознати с множеството функции, които GPS проследяването може да им предложи. За да ви спести пари, GPS проследяването ще ви помогне да наблюдавате вашите автомобили под наем, както и да анализирате как се управляват, от кого и в какви условия се управляват.

Статистики през последните години сочат, че пазарът на устройствата се разраства и разширява. Все повече компании и индустрии ги прилагат. Лидери в бранша смятат, че това е и един от най-добрите начини да са на върха на развиващия се пазар. Инвестицията в технология винаги е гарантиран начин да сте крачка пред конкуренцията ви.

Услугата GPS проследяване

Най- просто казано, проследяващите устройства на вашите автомобили ще ви позволят да знаете кога вашите клиенти напускат държавата или страната. Можете да настроите географска ограда, за да ви предупредим, когато кола е напуснала определена територия. География или иначе казано „онлайн бариера“, която можете да настроите и коригирате по всяко едно време спрямо предпочитанията ви. Освен това можете да настроите SMS или имейл съобщение, с което да бъдете уведомени, когато колата напусне определената област.

При наличието на такъв тип известие няма да се налага да наблюдавате къде са автомобилите. Можете да настроите и платежна система за таксуване на клиентите ви в случай, че напуснат страната.

В допълнение, решенията за проследяване на превозните средства ще ви дадат възможност да разберете как се управляват автомобилите. Например GPS устройствата проследяват колко бързо се управляват автомобилите.

Много пъти фирмите за наем на автомобили сключват договори с клиенти, които заявяват, че не могат да надвишават определена скорост, но принципно никой не би могъл да знае дали това действително ще е така. Важно е да споменем, че уведомителната SMS и имейл система ви казва кога кола напуска определена зона, но също така можете да съобщава и кога колата надхвърля наложеното ограничение на скоростта. В заключение с възможност за 15 вида различни известия за автомобилния ви фирмен ресурс, вашият бизнес със сигурност ще да работи по-ефективно.

Следващото важно нещо което не трябва да остава неспоменато е базата данни, която ще е на ваше разположение. Освен по гладко и прозрачно управление на бизнеса ви тя ще спестява и много време изгубено в изготвяне на справки и доклади. Системата бихте могли да настроите в зависимост от предпочитанията си, базирана на изминатите километри, така че да нямате само фиксирана такса. Това би привлякло различни клиенти, които предпочитат да плащат за толкова колко са шофирали. 

Функции за безопасност

Безспорно една от функциите, които с правилната GPS система за проследяване би ви откроила от конкурентите. Опростено казано в случай на злополука, устройството алармира за точното местоположение на аварията. С GPS, знаейки точното местоположение на автомобила, службите за спешно реагиране няма да губят време, опитвайки се да намерят мястото. Функцията „безопасност“, която можете да предложите с проследяването на автомобилите на, е огромен плюс за клиентите ви, защото често пъти хората използват коли под наем, когато пътуват извън родния си град или дори държава. Сигурността, която се давате на клиентите си с уверението, че ако нещо се обърка, макар и в непознат за тях район, алармирането за реакция до съответните органи е гарантирано създава на фирмата ви отговорност към клиента и усещане за високо качество на услуги, надхвърлящо обичайните и разпространени услуги.

Поддръжка на превозното средство

Услуга за спокойствие на вас самите и за това колко агресивно и маневрено се управлява предоставения от фирмата ви автомобил. Въпреки че агресивното шофиране не е огромен проблем, това допринася за ускорено износването на автомобила. По този начин служителите ви ще знаят, когато трябва да смените даден консуматив на автомобил от фирмата ви. Въпреки че агресивното шофиране не е огромен проблем, това допринася за ускорено износването на автомобила. По този начин служителите ви ще знаят, когато трябва да смените даден консуматив на автомобил от фирмата ви. Тази възможност гарантирано ще доведе до удължаване на живота на автомобилите и ще пестене на финаносви фирмени ресурси в дългосрочен план.

И както всички знаем, знанието е сила! Колкото повече знаете за функциите и възможностите на устройствата ни, толкова повече добри решения за очакват вашия автомобилен бизнес. GPS проследяването гарантирано ще бъде актив, който ще ви отличава от конкуренцията.

Related Articles

Какви са цените за GPS проследяване
Ако вече сте решили да инвестирате в технология за GPS проследяване, със сигурност си задавате въпроса колко ще Ви струва. Това е логичен въпрос, но е добре първо да разберете каква ще бъде възвращаемостта на инвестицията. Първо трябва да решите дали ще закупите устройство или ще го наемете за временно ползване. И двата варианта имат редица предимства, но трябва да прецените кой от двата варианта ще бъде най-подходящ за бизнеса Ви. Ако изхождаме от гледната точка на разходите, наемането на устройство ще намали предварителните разходи. Всъщност от практическа гледна точка цените за GPS пр..
За да изтегляте всички безплатни електронни книги
е нужно да влезете в профила си.