Ирина Белчева с поздрав в социалната мрежа

Ирина Белчева с поздрав в социалната мрежа

Ирина Белчева, която е главен експерт в Министерството на енергетиката и е сред най-активните и изявени държавни служители в България, демонстрира уважение към своите колеги, като ги поздрави за настъпването на Новата година в своя личен профил във Фейсбук.

Ето какво написа на страницата си тя:

„Прекрасен и зареждащ е днешният ден за мен! Първият ми работен ден за 2019 година! Пожелавам на себе си и своите колеги ползотворна работа и много успешни и благоприятни начинания от държавен интерес! Нека Новата година донесе на всички ни повече добри идеи и възможности! Нека имаме достатъчен плам, ентусиазъм и устрем, както досега, в реализацията на всички проекти от национално значение! Нека бъдем още по-креативни и все така отдадени на работата си!

Пожелавам на всички много здраве, късмет, щастие, благоденствие и благополучие!

Спорна Нова Година! Нека Бог бди над всички нас!“

Ирина Белчева също е носителка на престижната титла Мисис България за 2017г.

Предишното лято Ирина Белчева бе отличена и на международен конкурс в Рига, Латвия с приза Бизнес Дама на Света за 2018г., където се класира в ТОП 5 на най-красивите и успели омъжени дами в Света!

Белчева не пропусна да поздрави за празниците и своите многобройни приятели, последователи и симпатизанти.

Ирина Белчева прекара почивните празнични дни със семейството си в един от зимните ни курорти, забавлявайки се с прекрасните си деца! Тя споделя, че времето с близките и любими хора е най-ценно за нея!

За да изтегляте всички безплатни електронни книги
е нужно да влезете в профила си.