Ирина Белчева, за уважението към институциите

Ирина Белчева, за уважението към институциите

Преди дни експерта Ирина Белчева даде интервю за businessnews.bg, в което заяви, че отношението към държавността е предпоставка за прогреса на едно общество.

Г-жа Белчева подчерта, че уважението и доверието към изпълнителната, законодателна и съдебната власт е от институционално значение и е фундамент за развитието и просперитета на нацията.

Ирина Белчева отбеляза също, че културата и възпитанието на един народ с традиции и история, какъвто е българският са ключът към успеха и благосъстоянието на Държавата.

„Когато се подхожда с уважение към институциите се създава по-стабилна и здрава основа в колаборацията с обществото“  - каза Белчева.

По отношение на българската енергетика, тя допълни, че е напълно спокойна за стабилността и сигурността на електроенергийната система на страната, с оглед резултатите от проверките на енергийните дружествата, в някои, от които тя персонално участва.

Ирина Белчева е главен експерт в Министерството на енергетиката. Завършила е две магистратури.  Електроенергетика и Електрообзавеждане в Технически Университет – София, със специализация по Електрически мрежи и системи и втора магистратура – Бизнесадминистрация.

Ирина Белчева също е носителка на титлата Мисис България за 2017г.

Белчева използва социалните мрежи, за да поздрави всички нейни приятели, последователи и симпатизанти с настъпването на предстоящите Светли празници!

За да изтегляте всички безплатни електронни книги
е нужно да влезете в профила си.