Headlines

GPS проследяване за коли под наем
Замисляли ли сте се от какво би имала нужда вашата компания за наем на автомобили? Запознати ли сте с всички функции на така нашумелите напоследък GPS устройства за проследяване и GPS система за проследяване? Знете ли, че именно това са решенията, които ще помогнат на вашата компания да се открои от останалите и същевременно да ви спести пари? Какво е GPS проследяването и защо фирмите за автомобили под наем се нуждаят от него? Въпреки големият интерес към устройствата през последните години, повечето хора категорично не са запознати с множеството функции, които GPS проследяването може..
Какви са цените за GPS проследяване
Ако вече сте решили да инвестирате в технология за GPS проследяване, със сигурност си задавате въпроса колко ще Ви струва. Това е логичен въпрос, но е добре първо да разберете каква ще бъде възвращаемостта на инвестицията. Първо трябва да решите дали ще закупите устройство или ще го наемете за временно ползване. И двата варианта имат редица предимства, но трябва да прецените кой от двата варианта ще бъде най-подходящ за бизнеса Ви. Ако изхождаме от гледната точка на разходите, наемането на устройство ще намали предварителните разходи. Всъщност от практическа гледна точка цените за GPS пр..
Минерална вода "Горна Баня 1" с нова еко бутилка
Компанията Булминвекс, която бутилира минерална вода с марката "Горна Баня 1" започна бутилирането на водата в еко бутилка. Екологичната иновация представлява бутилка, която е изработена от 30 % растителен материал и е 100 % рециклируема. За създаването на бутилката се използват 30% суровини от растителен произход – биоетанол от захарна тръстика, отгледана в Бразилия. Бутилките са разработени в партньорство с Екопак България АД, като в производството на бутилката е използвана захарна тръстика, което спомага въглеродният отпечатък върху планетата значително д..
"Бизнес на високи токчета"
В книгата си „Бизнес на високи токчета” преуспялата бизнес дама Тамара Мелън разказва за всички трудности в модната индустрия и в цялостното създаване на бизнес и изграждане на репутация. В автобиографията си Тамара разказва за премеждията си до върха на обувната компания Jimmy Choo, на която тя е съосновател и където 15 години работи, като изпълнителен директор. Като по-млада Мелън бива уволнена от редакторската си длъжност във „Вог” и решава, че иска да започне свой бизнес. Тя е целеустремена и знае какво точно иска, а баща й е този, който й помага, както финансово, така и морално. Там..
comments on this article 0 - view comments
Как се бутилира минералната вода "Горна Баня 1"
Заводът за бутилиране на минерална вода „Горна Баня 1" е открит през 1958 г. и към днешна дата е най-модерният завод в България. Компанията бутилира минерална и газирана вода в бутилки с уникален дизайн в бутилки от 0.330 до 19 литра. Въз основа на направени изследвания горнобанската натурална минерална вода се характеризира като вода с ограничено съдържание на минерали, със стабилен физико-химичен състав и свойства, чиста по отношение на санитарно химични и антропогенни замърсявания. Заводът е заснел целият процес на бутилиране - от пълненето с въздух на бутилката, до пакет..
Изнасяме минерална вода с розово масло в Китай
Българска минерална вода с розовo масло се превърна в хит в Китай. Водата е разработена в родопско село Орехово. Засега продуктът основно се изнася за Китай, но това лято се очаква износ за общо 10 страни, съобщи БНТ. Освен от Китай интерес към минералната вода с розово масло има още от Унгария, Германия и Обединените арабски емирства. Идеята на технолозите във фабриката в Орехово в началото била съвсем различна – да се правят ароматни води от различни растения, основно билки. "Един наш приятел гледа рози и реши да ни подари малко розово масло. И в този момент на мен ми стана ясн..
За да изтегляте всички безплатни електронни книги
е нужно да влезете в профила си.