Headlines

Клиентите на ИПС 7 за резултатите от GPS тракерите
В последните години монтирането на проследяващи устройства на фирмени автомобили стана доста популярно. Собственици на много фирми оцениха плюсовете, които тракерите във фирмените коли им носят: сигурност и безопасност, 24-часов контрол над използването на превозното средство, контрол на горивото и движението и не на последно място счетоводни улеснения. GPS услугите предлагани от ИПС 7 стават все по популярни, както във бизнеса, така и за лични цели в семейството. Монтирането на проследяващи устройства има много приложения. Освен за лични цели – проследяване на децата ни, к..
"Идео Груп" за популярността на блогърите
През последните години все по-популярни, особено сред младите хора  у нас, са професиите на блогърите и влогърите. Съществува мнение, че за да станеш влогър, първо трябва да си се реализирал като успешен блогър, с висок рейтинг и достатъчен брой последователи. Качването на авторски видеа и текстове в интернет обаче е различно предизвикателство. Не е сигурно например, че човек, който умее да пише добре подредени, оригинални и интересни текстове, ще е достатъчно добър в опаковането на същите тези текстове като мултимедиен продукт. Презентирането на личния стил, начина на живот, визи..
Ирина Белчева- една от най-успешните жени в България
Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер, Държавен служител, Майка, Съпруга, Дъщеря…. Това е Ирина Белчева. От 10 години г-жа Белчева е държавен служител в Министерството на енергетиката. Изпълнява длъжността Главен експерт и се занимава с една от най-сложните материи в сектора – Сигурност в енергоснабдяването и управление при кризисни ситуации.  Първите дни на 2019 година се оказаха истинско предизвикателство за нея, предвид ситуацията в Енергетиката в България. Белчева започна годината с поредица от проверки на енергийни предприятия и срещи на високо ниво. ..
KPD.BG- бизнес порталът за успех
Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден. Разделени в 18 сектора в зависимост от сферата на дейност и осем варианта според типа на офертата, опциите предлагани от kpd.bg дават на всеки един свой потребител възможността да намери точното място за реализирането на своята бизнес стратегия. Разработен бизнес с изрядно счетоводно досие, чиито собственици не могат да продължат дейността му поради напускането на страната, или бизнес идея за реализирането на която е необходимо съдружие, независимо по каква причина думата „бизнес“ е част от вашето ежедневие, то kpd.bg е мяс..
"ИПС 7"- сигурност по време на празниците
Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите от фирма „ИПС 7“ услуги за денонощно 24-часово видеонаблюдение драстично се е увеличил. Видеонаблюдението е изключително ценна и все по-търсена услуга, помагаща на клиентите да контролират и следят всички желани дейности, обекти и лица. По-зададени от клиента критерии, операторите в оперативния дежурен център оведомяват при всяко събитие. Операторите на фирма "ИПС 7" са в денонощна готовност да уведомяват нужните лица и органи, при настъпили събития, предварително посочени от клиентите. Услугите за видеонаблюд..
Ирина Белчева с поздрав в социалната мрежа
Ирина Белчева, която е главен експерт в Министерството на енергетиката и е сред най-активните и изявени държавни служители в България, демонстрира уважение към своите колеги, като ги поздрави за настъпването на Новата година в своя личен профил във Фейсбук. Ето какво написа на страницата си тя: „Прекрасен и зареждащ е днешният ден за мен! Първият ми работен ден за 2019 година! Пожелавам на себе си и своите колеги ползотворна работа и много успешни и благоприятни начинания от държавен интерес! Нека Новата година донесе на всички ни повече добри идеи и възможности! Нека имаме дос..
Ирина Белчева, за уважението към институциите
Преди дни експерта Ирина Белчева даде интервю за businessnews.bg, в което заяви, че отношението към държавността е предпоставка за прогреса на едно общество. Г-жа Белчева подчерта, че уважението и доверието към изпълнителната, законодателна и съдебната власт е от институционално значение и е фундамент за развитието и просперитета на нацията. Ирина Белчева отбеляза също, че културата и възпитанието на един народ с традиции и история, какъвто е българският са ключът към успеха и благосъстоянието на Държавата. „Когато се подхожда с уважение към институциите се създава по-стабилна и ..
Сигурни празници в дома ви с ИПС 7
Настъпващите коледни и новогодишни празници са още един повод да се замислим за сигурността на жилището, в което живеем, на вилата или селската къща, в която се връщаме, за да си припомним с носталгия домашния уют на детството. Все повече хора пътуват и остават домовете си без надзор, разчитайки на алармени системи, блиндирани врати с модерни ключалки или пък просто на късмета. Подобни решения често са твърде скъпи, а късметът като цяло е величина, на която не може да се разчита. Затова видеонаблюдението остава оптималният вариант за подсигуряване на дома по време на ски ваканцията, екскурзият..
Ирина Белчева- за недостига на инженери в България
Г-жо Белчева, Вие сте електро инженер и дългогодишен експерт в Министерството на енергетиката. Същевременно сте Мисис България 2017г. Как съчетавате отговорната си професия с престижната титла, която носите? Да, действително имам много отговорна професия и не малко отговорности като носителка на престижната титла Мисис  България. Смятам, че двете дейности в никакъв случай не се изключват, а напротив намирам начин да ги допълвам и да бъда полезна и в двете сфери. Мисля, че се справям добре, успявайки да балансирам и приоритизирам, когато е необходимо, своите ангажименти. Ако човек дефин..
GPS проследяване за коли под наем
Замисляли ли сте се от какво би имала нужда вашата компания за наем на автомобили? Запознати ли сте с всички функции на така нашумелите напоследък GPS устройства за проследяване и GPS система за проследяване? Знете ли, че именно това са решенията, които ще помогнат на вашата компания да се открои от останалите и същевременно да ви спести пари? Какво е GPS проследяването и защо фирмите за автомобили под наем се нуждаят от него? Въпреки големият интерес към устройствата през последните години, повечето хора категорично не са запознати с множеството функции, които GPS проследяването може..
Какви са цените за GPS проследяване
Ако вече сте решили да инвестирате в технология за GPS проследяване, със сигурност си задавате въпроса колко ще Ви струва. Това е логичен въпрос, но е добре първо да разберете каква ще бъде възвращаемостта на инвестицията. Първо трябва да решите дали ще закупите устройство или ще го наемете за временно ползване. И двата варианта имат редица предимства, но трябва да прецените кой от двата варианта ще бъде най-подходящ за бизнеса Ви. Ако изхождаме от гледната точка на разходите, наемането на устройство ще намали предварителните разходи. Всъщност от практическа гледна точка цените за GPS пр..
Минерална вода "Горна Баня 1" с нова еко бутилка
Компанията Булминвекс, която бутилира минерална вода с марката "Горна Баня 1" започна бутилирането на водата в еко бутилка. Екологичната иновация представлява бутилка, която е изработена от 30 % растителен материал и е 100 % рециклируема. За създаването на бутилката се използват 30% суровини от растителен произход – биоетанол от захарна тръстика, отгледана в Бразилия. Бутилките са разработени в партньорство с Екопак България АД, като в производството на бутилката е използвана захарна тръстика, което спомага въглеродният отпечатък върху планетата значително д..
За да изтегляте всички безплатни електронни книги
е нужно да влезете в профила си.