СИК - книга трета Георги Стоев Съвременни романи

СИК - книга трета

  • Производител: Георги Стоев
  • Код на продукта:579
  • Наличност:В наличност
"Личността на Пашата остава и до ден днешен енигматична за българската общественост. Малцина знаят, че той е неразделна част от зародиша на организираната престъпност и пряк участник в най-висшето ръководство на СИК. Медиите винаги са го щадели. В основните три власти, Пашата твърдо поддържа здрави позиции и до днес. Това струва пари. А което не може да се купи с пари, се купува с много пари.
Той познава прекрасно движещите механизми на сивата икономика и за него стопроцентово ще се говори много в близките години. Средите които го създадоха вече поемат управлението на държавата, а както винаги Генерала седи плътно зад гърба му.
Пашата успя да остане настрани, както в най-кризисните дни за държавата, така и в критичния, довел до пълен разпад на организацията период. За него чуваме от време на време, единствено, като съдружник на повече или по-малко известни бизнесмени, напуснали преждевременно белия свят. Той винаги, се е страхувал от нещо, но най-много от истината. Дойде времето да я разкажем."

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Captcha