3ds max 7. Официален учебен курс

  • Производител: Колектив
  • Код на продукта:1686
  • Наличност:В наличност

Добре дошли в Официалния учебен курс на Discreet за програмата 3ds maxв 7 за 3D анимация! Приемете тази книга като свободен достъп до целия учебен и производствен опит на експертите по обучение и развойна дейност на Discreet. Уроците са съставени за самостоятелно изучаване с индивидуалното ви темпо или за обучение в курсове, ръководени от лектор-специалист по 3ds max 7. Те ще ви запознаят с основите на програмата и ще ви преведат през функциите за средно напреднали до нивото на уверени професионалисти. Тази книга отговаря на стандартите за обучение по основните и усъвършенствани функции, разработени за програмата за сертифицирани лектори на Discreet. Тези стандарти бяха съставени от експерти в изобразителната и анимационна индустрия, работещи с 3ds max 7 в своите професионални студия.

Книгата е организирана по учебни теми, посветени на анимация, моделиране, материали, осветяване и рендериране. В тях е заложена гъвкавост, така че можете да ги преминавате по реда, който е най-подходящ за вас. Кулминацията идва с един пълнообемен проект, който синтезира всички научени знания. Всяка секция разглежда една основна учебна тема на теоретично ниво и след това преминава към упражнения, в които пробвате саморъчно току-що научената концепция. В края на книгата ще сте научили основите и ще сте професионалисти с опит в 3ds max 7, готови да работите уверено в производствена среда.

Приложеният CD съдържа помощни модели, материали, текстури и анимации за 3ds max 7, за да можете да допълните своите упражнения.

Възползвайте се от високата производствена и учебна квалификация на разработчиците на учебните курсове на Discreet, специалистите по обучение и сертифицираните лектори, които участваха при създаването на това пълно ръководство.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Captcha