Сияйни лица

Сияйни лица

„Най- вълшебните любовни поеми и стихове, са събрани в книгата „Сияйни лица“. Изящни, грациозни, удрящи с емоционалната си сила право в сърцето, позитивни, красиви, въплътили идеала за любов и мечтата за преживявания, които докосват небето и звездите. Такива, каквито човек би мечтал да съхрани в паметта  до края на дните си.

Книгата е съставена изцяло от любовни стихове и поеми. Концепцията на писателката, която определя цялостното й творчество,  което е само позитивно и изцяло в палитрата на светлината, е че „начинът на мислене, особено когато е въплътен в писмено слово, влияе изключително на света, дори от момента, когато всичко е още в проект и не е споделено с читателя, то вече присъствува като модел във Вселената. Творецът носи голяма отговорност – негова е задачата да трансформира отрицателното мислене и човешките недъзи, за да ги преобрази в друг модел на мислене, в който присъствува прекрасното.”

Мнозина я сравняват с и най- фините и съзерцателни поети, чиито философски възгледи са оставили трайни следи в този свят, променяйки го към по- добро, осмисляйки го през призмата на най- дълбоката мъдрост. Необикновената образност и метафоричност на стиха я поставя сред най-изящните майстори на словото.“ 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър
Captcha

Тагове: Сияйни, лица, Лирика