Торта рунтавелка

Безплатно
Автор: Фредерик Дар
Торта рунтавелкаКнигата представя едно от най-дискутираните произведения от серията романи на френския писател Фредерик Дар, в който главен герой е самият Сан Антонио. Често сравняван с филмите на Куентин Тарантино, стилът на Сан Антонио подражава и пародира черния роман, американските екшъни, крими-трилъра и същевременно поставя на изпитание еруди
Оценката е базирана на 5 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Торта рунтавелка (Изтеглено 2226) 1.34MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Торта рунтавелка

Книгата представя едно от най-дискутираните произведения от серията романи на френския писател Фредерик Дар, в който главен герой е самият Сан Антонио. Често сравняван с филмите на Куентин Тарантино, стилът на Сан Антонио подражава и пародира черния роман, американските екшъни, крими-трилъра и същевременно поставя на изпитание ерудицията на читателя с многобройните си цитати и автоцитати.
В това завладяващо съчинение няма да намериш само ядене на торти. В него има още: един разтопен куршум, осем каймана (може и да са алигатори), една изоставена мина, един бял негър, една много особена торта за голф и няколко тона трупове. Като свършиш с четенето, свирни ми да ходим да хапнем нещо заедно.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра