Птица ли е като птица

Безплатно
Автор: Емил Измирлиев
Птица ли е като птицаРоден съм където и когато ми е паднало - в Дупница на 27 април 1953 г. Имало е и друга възможност, да не се родя изобщо, но не съм я използвал докрай. Учих каквото ми харесваше, работих по специалността, но все ме теглеше към писането. Публикувал съм над 15000 материала в повече от 100 издания у нас и в Украйна за кого и за как
Оценката е базирана на 2 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Птица ли е като птица (Изтеглено 1562) 2.73MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Птица ли е като птица

Роден съм където и когато ми е паднало - в Дупница на 27 април 1953 г. Имало е и друга възможност, да не се родя изобщо, но не съм я използвал докрай.
Учих каквото ми харесваше, работих по специалността, но все ме теглеше към писането. Публикувал съм над 15000 материала в повече от 100 издания у нас и в Украйна за кого и за какво ли не, но особена полза нямаше икато че ли се отказах от журналистиката, но от хумора и сатирата - не! Бил съм електротехник, сменен майстор, технолог, сервизен инженер и журналист в "Пиринско дело", "Разложки край" и "Демокрация".
Бил съм 10 години нещатен кореспондент а "Стършел" и 8 години на "Машиностроител".
Но, както се казва всичко има край - само суджукът има два края!
От 5 години съм в "Булгартабак", но и това не е особено интересно.
Автор съм на двама синове - Борислав и Димитър и на една дъщеря - Християния и май това е най-голямото ми творческо постижение в живота.

Емил Измирлиев

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра