Белязана

Безплатно
Автор: Кристин Каст
БелязанаАКО ВИ ХАРЕСВА ЗДРАЧЪТ, ДОБРЕ ДОШЛИ В МРАКА! Потопете се в мрачния свят на Дома на нощта. Свят като нашия, с една разлика — вампирите съществуват. Шестнайсетгодишната Зоуи току-що е Белязана и трябва да постъпи в Дома на нощта — мистичното училище за вампири. Тук тя ще премине през Промяната, която не всички Белязани преживяват. Нечовешко
Оценката е базирана на 37 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Белязана.pdf (Изтеглено 1576) 1.01MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Белязана

АКО ВИ ХАРЕСВА ЗДРАЧЪТ, ДОБРЕ ДОШЛИ В МРАКА!
Потопете се в мрачния свят на Дома на нощта. Свят като нашия, с една разлика — вампирите съществуват.
Шестнайсетгодишната Зоуи току-що е Белязана и трябва да постъпи в Дома на нощта — мистичното училище за вампири. Тук тя ще премине през Промяната, която не всички Белязани преживяват. Нечовешко е да започнеш нов начин на живот, без старите си приятели. Зоуи обаче открива, че има специални сили дори за вампир и е избраницата на вампирската богиня Никс. Но с новите сили в нея се пробужда и жаждата за кръв, която тя за нещастие утолява с бившето си човешко гадже.
Зоуи обаче не е единствената със специални сили в училището. Щом открива, че водачката на Дъщерите на мрака (най-елитната група училище) злоупотребява със своята божествена дарба, Зоуи трябва да потърси дълбоко в себе си смелост да прегърне своята съдба — с малко помощ от новите си вампирски приятели.
Не пропускайте вампирското приключение, което скоро ще превземе киносалоните в цял свят!

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра