Другият ръкопис: Кой уби Георги Стоев

Безплатно
Автор: Йордан Матеев
Другият ръкопис: Кой уби Георги СтоевТой може да е по-големият дявол, но си намери майстора… Показната екзекуция на емблематичния писател Георги Стоев, кара цялото общество да настръхне от страх. Оказва се, че зад скандалния автор стои опитният агент от структурите на бившата Държавна сигурност, известен в конспиративните среди с пернатия си псев
Оценката е базирана на 3 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Другият ръкопис: Кой уби Георги Стоев (Изтеглено 4125) 436.5KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Другият ръкопис: Кой уби Георги Стоев

Той може да е по-големият дявол, но си намери майстора…

Показната екзекуция на емблематичния писател Георги Стоев, кара цялото общество да настръхне от страх. Оказва се, че зад скандалния автор стои опитният агент от структурите на бившата Държавна сигурност, известен в конспиративните среди с пернатия си псевдоним, Орел. Екзекуторите на писателя на мутрите подхвърлят на агента взривоопасен компромат, наречен от него самия „другия ръкопис”. Документът съдържа потресаващи факти, доказателства и разкрития за корупцията и колосалните злоупотреби на управляващата държавата олигархия. Който владее тази информация, може да режисира втори десети ноември, подменяйки досегашния политически елит на България и задкулисно да дърпа конците на новите властници-марионетки. За добро или за зло.

В разразилата се борбата за власт се включват най-активно, Младен Михалев-Маджо, набеденият за BG кръстник, о.з. генерал Любен Гоцев, жестокият и безскрупулен резидент на няколко чуждестранни разузнавания — Тристан.
Наемен убиец междувременно започва физическата чистка на някои от свидетелите на разстрела на писателя пред хотел „Плиска”. Орел, който се е заклел да отмъсти на убийците на вербувания от него Стоев, изпълнява ролята на стръв във водовъртежа от кървави насилия и подмолни интриги, които най-накрая го отвеждат до истинското лице на злото. По-големият дявол, който се е амбицирал да бъде новият кукловод след съдбоносните промени в България.

По-големият дявол може и да е претърпял поражение, но не е изгубил окончателно войната. Само една личност може да го елиминира напълно и това е агентът с птичия прякор, който залага живота си в името на едно по-справедливо бъдеще.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра