Свалянето на тази книга е прекратено по искане на издателството. Моля, потърсете книгата в сайта на издателя.

Приказки на Пушкин

Безплатно
Автор: Александър Пушкин
Приказки на ПушкинПленителни са приказките за деца на великия руски поет Александър Сергеевич Пушкин. Вземете която искате от тях ? всяка ще ви разкрие един чудесен свят. Четирите приказки, включени в тази книга, са изпълнени с дълбока мъдрост и красота. Да се претвори на български език този чудесен свят от Пушкиновите приказки, е много трудно. По
Оценката е базирана на 3 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
text_no_downloads

Приказки на Пушкин

Пленителни са приказките за деца на великия руски поет Александър Сергеевич Пушкин. Вземете която искате от тях ? всяка ще ви разкрие един чудесен свят.

Четирите приказки, включени в тази книга, са изпълнени с дълбока мъдрост и красота. Да се претвори на български език този чудесен свят от Пушкиновите приказки, е много трудно. Постарах се, доколкото бе възможно, да предам на нашия роден език поне приблизително това голяма литературно богатство.

Сега за първи път на български език Пушкиновите приказки излизат в луксозно издание с илюстрациите на бележития съветски художник Владимир Михайлович Конашевич. Нарисувани с голямо майстортво, близки до руския народен бит, те ще помогнат на малките български читатели да навлязат още по-дълбоко във вълшебния свят на Пушкиновите приказки.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра