Свалянето на тази книга е прекратено по искане на издателството. Моля, потърсете книгата в сайта на издателя.
Дервишът

Дервишът

Безплатно
Автор: Карл Май
ДервишътТози роман в три тома описва съдбата на немско семейство, членовете на което са били разпръснати от враждебни интриги по целия свят. Борбата е за събирането на разделените братя и сестри, които тук и там носят своята тежка, незаслужена участ. Герои в тези три тома са отново нашите приятели: сър Дейвид Линдси, Крюгер Бей и "Детелиновия лист
Оценката е базирана на 0 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
text_no_downloads

Дервишът

Този роман в три тома описва съдбата на немско семейство, членовете на което са били разпръснати от враждебни интриги по целия свят. Борбата е за събирането на разделените братя и сестри, които тук и там носят своята тежка, незаслужена участ.

Герои в тези три тома са отново нашите приятели: сър Дейвид Линдси, Крюгер Бей и "Детелиновия лист" - Сам Хокинс, Дик Стоун и Уил Паркър. Романът е жив не само от задъхващото напрежение, но и от превъзходния хумор, който лъха от него. Като например трудната ситуация в която изпада лорд Линдси, когато опитвайки се да освободи красавица от харема, използва като ръководство либретото от Моцартовата опера "Отвличане от сарая".

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра