Без любов, без любов

Без любов, без любов

Безплатно
Автор: Иза Bella
Без любов, без любов  Настоящата стихосбирка, ако мога така да я нарека, е плод на мисли и преживявания от юношеството ми и много малка част от тях са от навлизането в двайстата ми годишнина. Чрез стиховете изразявах себе си, лекувах се от раните, които ми нанасяше преходността и само чрез тях отново мога да надникна в онзи свят, който беше там и
Оценката е базирана на 1 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Без любов, без любов (Изтеглено 535) 22.3MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Без любов, без любов

 

Настоящата стихосбирка, ако мога така да я нарека, е плод на мисли и преживявания от юношеството ми и много малка част от тях са от навлизането в двайстата ми годишнина. Чрез стиховете изразявах себе си, лекувах се от раните, които ми нанасяше преходността и само чрез тях отново мога да надникна в онзи свят, който беше там и тогава.
Те днес не са равнозначни на моята душевност. Аз вече не пиша такива стихове. Моите стихове вече са по-зрели, но имат нерадостната съдба да красят некролозите на човек, който много обичам. Просто спрях да пиша и пиша единствено август, когато той почина. Сега, четейки старите си римувани болки, честно казано ми изглеждат глупави и наивистични.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра