Един пръстен и е твой

Безплатно
Автор: Софи Кинсела
Един пръстен и е твойЩе открие ли всеки това, което търси? Загубих го. Единственото нещо в света, което не трябваше да губя. Моят годежен пръстен. Предавал се е в рода на Магнус от три поколения. И въпреки това в деня, в който родителите му щяха да идват, го загубих. В същия ден! Попи Уайът за първи път се чувства голяма късметлийка. Скоро ще
Оценката е базирана на 44 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Един пръстен и е твой (Изтеглено 2430) 1.7MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Един пръстен и е твой

Ще открие ли всеки това, което търси?

Загубих го. Единственото нещо в света, което не трябваше да губя. Моят годежен пръстен. Предавал се е в рода на Магнус от три поколения. И въпреки това в деня, в който родителите му щяха да идват, го загубих. В същия ден!

Попи Уайът за първи път се чувства голяма късметлийка. Скоро ще се омъжи за съвършения мъж, Магнус Тавиш, но в един-единствен следобед перспективата й за „и заживели щастливи завинаги“ е на път да се провали. Не само че загубва годежния си пръстен, но остава и без мобилен. Докато обикаля трескаво из фоайето на хотела, намира захвърлен телефон. Решава да го задържи и да го използва вместо своя — сега може да остави на хотела номер, на който да й се обадят, когато намерят пръстена й. Идеално!

Софи Кинсела

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра