Чест и величие

Безплатно
Автор: Джули Гарууд
Чест и величиеВ раздирания от вражди кралски двор, нежната Маделин страда от жестоките прищевки на безскрупулния си брат, барон Лоудън. За да отмъсти за неправдата, сполетяла семейството му, барон Дънкън от Уекстън – Вълкът - повежда воините си към дома на Лоудън, а изисканата Маделин е неговата награда... Но поглеждайки в очите на гордата красавиц
Оценката е базирана на 27 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Чест и величие (Изтеглено 8119) 2.05MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Чест и величие

В раздирания от вражди кралски двор, нежната Маделин страда от жестоките прищевки на безскрупулния си брат, барон Лоудън.
За да отмъсти за неправдата, сполетяла семейството му, барон Дънкън от Уекстън – Вълкът - повежда воините си към дома на Лоудън, а изисканата Маделин е неговата награда... Но поглеждайки в очите на гордата красавица, той се заклева, че ще я защитава с живота си.
В скалистият си замък Дънкан доказва, че е верен на своята чест. Ала когато силната страст поглъща и двамата, тя му отдава сърцето и душата си. И сега Маделин ще се изправи гордо, за да защити любовта си… и също като своят господар - могъщия Вълк, ще се бори за... Чест и Величие.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра