Свалянето на тази книга е прекратено по искане на издателството. Моля, потърсете книгата в сайта на издателя.

Непокорни желания

Безплатно
Автор: Джули Гарууд
Непокорни желанияОт всички херцози в Англия Джаред Маркъс Бентън, херцог на Брадфорд, е най?богатия, най? красивия и най?арогантния. От всички дами в Англия, той иска да покори само една ? Карълайн Ричмънд. Тя е умопомрачителна красавица от Бостън, със загадъчно минало и огнен темперамент. Привлечена от дръзката страст на херцога, Карълайн се закл
Оценката е базирана на 31 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
text_no_downloads

Непокорни желания

От всички херцози в Англия Джаред Маркъс Бентън, херцог на Брадфорд, е най?богатия, най? красивия и най?арогантния. От всички дами в Англия, той иска да покори само една ? Карълайн Ричмънд.

Тя е умопомрачителна красавица от Бостън, със загадъчно минало и огнен темперамент. Привлечена от дръзката страст на херцога, Карълайн се заклева да обуздае нахалния му нрав и да спечели вечната му любов. Но Брадфорд не е склонен да коленичи пред никоя жена, докато една смъртоносна интрига не ги обвързва все повече и повече. Веднъж изправени пред общ враг те се отдават на изключителното привличане помежду си, привличане родено от опасността, но обречено да възпламени любовта им.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра