Странните неща

Безплатно
Автор: Стефан Бонев
Странните неща  Странните неща в този разказ започнаха да се случват още по време на неговото написване. Някои от думите в първите редове вирнаха носове и заявиха, че могат сами да решават съдбата си. Ето, „Странните“, например, не беше предвидена за начало на този текст. Що за разказ е този, който започва така?! Но думата „Странните“ се наложи с
Оценката е базирана на 1 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Странните неща (Изтеглено 575) 34KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Странните неща

 

Странните неща в този разказ започнаха да се случват още по време на неговото написване. Някои от думите в първите редове вирнаха носове и заявиха, че могат сами да решават съдбата си. Ето, „Странните“, например, не беше предвидена за начало на този текст. Що за разказ е този, който започва така?!

Но думата „Странните“ се наложи сред останалите, разблъска ги с лакти и се настани в самото начало. А другите, къде волю – къде неволю, се наредиха след лидера си по такъв начин, че да образуват все пак някакво изречение. Което също не стана без разправии и мощни удари под кръста. Ето, думата „неща“, която е след „Странните“, се появи съвсем изневиделица, закова се на това място, без да дава никакви обяснения, и никой не посмя да я помръдне оттам. Още повече, че си пасваше идеално с първата дума в изречението. Тези размествания промениха коренно цялата идея на автора, но това е вече друга бира. Каква бира?! Тук трябваше да пише “друг въпрос”! Брей, а пък предходната дума “друг” си е сменила пола. При това - по най-угоднически начин! Впрочем, като се замисля, това за бирата не звучи толкова зле.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра