Коледната песен на местния идиот

Коледната песен на местния идиот

Безплатно
Автор: Весел Цанков
Коледната песен на местния идиотВ “Коледната песен на местния идиот” отново се срещаме с някои от героите, познати ни от романа “Блогът на местния идиот”, но този път най-важна е ролята на звездочелото прасенце Вихрогон. Благодарение на него и на любовта, а най-вече на това, че по Коледа добри чудеса се случват дори и на идиоти, политикът наречен Ф
Оценката е базирана на 1 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Коледната песен на местния идиот (Изтеглено 4210) 374.56KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Коледната песен на местния идиот

В “Коледната песен на местния идиот” отново се срещаме с някои от героите, познати ни от романа “Блогът на местния идиот”, но този път най-важна е ролята на звездочелото прасенце Вихрогон. Благодарение на него и на любовта, а най-вече на това, че по Коледа добри чудеса се случват дори и на идиоти, политикът наречен Фюрера е спасен, наемните убийци са заловени и зад завесата на падащите снежинки местният идиот получава съвършения подарък от съвършената жена.

 

До тук в сагата за местния идиот

Захвърлен от живота в едно село, което все още е рано да назовем, този недоунищожен висшист и страничен продукт от жизнените процеси в големия град естествено става местният идиот. Оттук до блогърстването крачката е една и той я прави като започва да описва в offline режим върху случайни хартии и картони с огризки от моливи какво е видял из селото със своя луксозен китайски бинокъл. Някои от наблюденията му, обнародвани в романа “Блогът на местния идиот”, издателство “Сиела”, 2011: разкошното тяло на мутресата по прякор Монахинята, любовта на Джалма и Албен, разкошното тяло на мутресата по прякор Монахинята, превръщането на селяните в граждани, сиреч човеци осъзнати и готови да се борят за правата си, разкошното тяло на мутресата по прякор Монахинята, убийството на Джалма, разкошното тяло на мутресата по прякор Монахинята, убийството на силовия бизнесмен по прякор Монаха, отпътуването на мутресата по прякор Монахинята.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра