Да не бъдем кльощави

Безплатно
Автор: Весел Цанков
Да не бъдем кльощави  Всички мъже харесват дами, към които Творецът е бил щедър, но само някои си го признаваме. Не на тях обаче е посветена тази книга, а на храната – без нея пухкавите дами няма да са така прекрасни. Може би затова и мъжете толкова обичаме хубавото похапване и любовта ни минава през стомаха. А когато човек хапне, той става по-мек
Оценката е базирана на 4 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Да не бъдем кльощави (Изтеглено 2129) 808.59KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Да не бъдем кльощави

 

Всички мъже харесват дами, към които Творецът е бил щедър, но само някои си го признаваме. Не на тях обаче е посветена тази книга, а на храната – без нея пухкавите дами няма да са така прекрасни. Може би затова и мъжете толкова обичаме хубавото похапване и любовта ни минава през стомаха. А когато човек хапне, той става по-мек, по-спокоен, по-обичлив, душата му поляга на хълбок като един котарак и доволно мърка, а ако наоколо има друга душа, тя се отърква гальовно в нея.

 

В тази книга съм описал 55 лесни и вкусни рецепти за стомаха и за душата – от препечена филийка с масълце до супа гаспачо (за стомаха) и от смисъла на сутрешната закуска до смисъла на цялото това всекидневно търчане (за душата).

 

За кого е тази книга? За всеки, който е губил поне един приятел. Който поне веднъж си е казвал “Кога мина това време?!” Който поне веднъж е плакал. Който поне веднъж е правил голям компромис. Който поне веднъж е вършил глупост. Който поне веднъж е бил щастлив просто така, защото е жив. И за всеки, който не е познал всичко това.

Весел Цанков

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра