Предопределени един за друг

Безплатно
Автор: Нина Лариш-Хайдер
Предопределени един за другПочти всички хора, които познавам или съм среща­ла някога - а вероятно и Вие - копнеят за един опреде­лен партньор, с когото да установят трайна връзка. Тайно или явно те се оглеждат за този човек, без в действителност да знаят кого именно търсят, къде ще го открият и по какво ще го познаят. Убедени са само в едно - че то
Оценката е базирана на 3 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Предопределени един за друг (Изтеглено 2085) 395KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Предопределени един за друг

Почти всички хора, които познавам или съм среща­ла някога - а вероятно и Вие - копнеят за един опреде­лен партньор, с когото да установят трайна връзка. Тайно или явно те се оглеждат за този човек, без в действителност да знаят кого именно търсят, къде ще го открият и по какво ще го познаят. Убедени са само в едно - че той или тя трябва да бъдат истинските.

Разбира се, ако искаме да намерим някого, най-напред следва да си изясним кой е той и какво представ­лява. Как обаче да постъпим, щом дори не сме сигур­ни, че онзи, към когото се стремим, изобщо съществу­ва?

Съвсем малко хора са наясно, че в изпълненото си с копнеж търсене са подтиквани от една дълбока нео­съзната истина, която се отнася до техния духовен пар­тньор. Още по-малко хора подозират за неговото съ­ществуване. Поради това малцина са преживелите подобна среща.

Тъй като аз открих своя духовен партньор и изживя­вам с него щастието, за което съм копняла толкова много години, бих искала да споделя с възможно по-голям кръг заинтересовани, че желанието им да наме­рят подходящия за тях човек е осъществимо. Това е и мотивът ми да напиша настоящата книга.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра