Пилешка супа за душата

Безплатно
Автор: Джак Канфийлд, Марк Виктор Хансен
Пилешка супа за душата„Пилешка супа за душата” ще докосне нежните струни във вашата душа и ще предизвика милион усмивки. Тя ни помага да не забравяме истинските ценности в живота - любовта, общуването и благодарността. Това са житейски истории, проникнати от мъдрост и надежда, повдигащи духа в мигове на угнетеност и отчаяние. Канфийлд и Хансен пре
Оценката е базирана на 46 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Пилешка супа за душата (Изтеглено 35979) 3.53MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Пилешка супа за душата

„Пилешка супа за душата” ще докосне нежните струни във вашата душа и ще предизвика милион усмивки. Тя ни помага да не забравяме истинските ценности в живота - любовта, общуването и благодарността. Това са житейски истории, проникнати от мъдрост и надежда, повдигащи духа в мигове на угнетеност и отчаяние.

Канфийлд и Хансен предлагат мъдрост, надежда и възможности за повдигане на духа в моментите на угнетеност в живота. Когато искате да подкрепите някоя своя мисъл, да вдъхнете увереност на приятел, да поучите дете, ще намерите подходящия разказ сред това сгряващо сърцето богатство.

„Пилешка супа за душата” е един от феномените в световното книгоиздаване. Само в САЩ са продадени над пет милиона екземпляра, а книгата е преведена на повече от 30 езика.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра