Възстановяване на увредения мозък

Безплатно
Автор: Д-р Елдън Чалмърс
Възстановяване на увредения мозъкИма сигурни, изпитани и безопасни начини за лекуване на увредения мозък. Има и несигурни, и опасни. Трагедията е, че забележително много хора поради незнание и невежество избират опасните като “по-лесни” и свършват по-зле, отколкото са били в началото. Често с непредсказуем или най-малкото с твърде краткотраен е
Оценката е базирана на 15 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Възстановяване на увредения мозък (Изтеглено 6238) 1.26MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Възстановяване на увредения мозък

Има сигурни, изпитани и безопасни начини за лекуване на увредения мозък. Има и несигурни, и опасни. Трагедията е, че забележително много хора поради незнание и невежество избират опасните като “по-лесни” и свършват по-зле, отколкото са били в началото. Често с непредсказуем или най-малкото с твърде краткотраен ефект са “чудо-творните” бързодействащи начини и медикаменти.

Днес невролозите потвърждават, че човешкото мислене е нещо изключително силно. Под негово влияние могат да се изпразнят милиони мозъчни везикули с биохимични вещества и да се насочат към определени места в организма, причинявайки дълбоки промени в настроението, чувствата и действията. Нещо повече ­ в момента изследванията д-р Джон Еклс и на други невролози разкриват, че мисленето може да влияе даже на гените. Тези изследвния придават ново и по-дълбоко значение на сентенцията: “Каквото е мисленето, такъв е и човекът”.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра