Анатомия на духа

Безплатно
Автор: Каролайн Мис
Анатомия на духаУчейки ви да разбирате своето тяло и дух по един нов начин, "Анатомия на духа" ви предоставя средства за постигане на духовна зрялост и физическо здраве."Лечителите често не могат да преподават, а преподавателите - да лекуват. Каролайн Мис може и двете. Тя е божия благодат за човешката раса, защото ни показва на какво още сме способ
Оценката е базирана на 12 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Анатомия на духа (Изтеглено 4818) 1.33MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Анатомия на духа

Учейки ви да разбирате своето тяло и дух по един нов начин, "Анатомия на духа" ви предоставя средства за постигане на духовна зрялост и физическо здраве.

"Лечителите често не могат да преподават, а преподавателите - да лекуват.
Каролайн Мис може и двете. Тя е божия благодат за човешката раса, защото ни показва на какво още сме способни. "
Д-р Лари Доси-автор на книгата "Думи, които лекуват"

"Невероятно... напълно споделяме радостта на Каролайн Мис от откриването на паралелни послания в древните и съвременни източници за безграничната "сила на духа" във всяко същество."
Сан Франциско Кроникъл

"Когато прочетох първите две глави на "Анатомия на духа", започнах да възприемам своята работа и светоглед като коренно променени и поставени на фокус по един нов начин. Информацията, представена от Мис, нейното мощно послание за неоспоримата връзка между нашия дух и нашата биология, ни разтърсва и ни дава ключа за изцелението на живота ни на всички нива. Мъдростта на вековете е кристализирала в система за здравни грижи, адресирани към новото хилядолетие.
Тази книга е истинско откровение и мощен призив към духовно пробуждане!"
Кристиан Нортръп, авторка на "Женските тела, женската мъдрост"

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра