Да Знаем Повече - Брой 1

Да Знаем Повече - Брой 1

Безплатно
Автор: Добромир Василев
Да Знаем Повече - Брой 1Измислено след консумация на летално големи количества кофеин и захарни изделия, но пък в приятна компания, “Да Знаем Повече” е безплатно дигитално научнопопулярно списание, излизащо през месец. То представлява подбрана селекция с висока добавена стойност, презентирана в интерактивен PDF файл. При създаването му имахме следн
Оценката е базирана на 4 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Да Знаем Повече - Брой 1 (Изтеглено 1804) 29.53MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Да Знаем Повече - Брой 1

Измислено след консумация на летално големи количества кофеин и захарни изделия, но пък в приятна компания, “Да Знаем Повече” е безплатно дигитално научнопопулярно списание, излизащо през месец. То представлява подбрана селекция с висока добавена стойност, презентирана в интерактивен PDF файл. При създаването му имахме следните съображения:

- Съвременният млад човек почти не консумира, това което традиционните медии предлагат. Същевременно предпочита да чете и сърфира в интернет от мобилния телефон или таблета си. Затова проектът е таргетиран и предназначен основно за тези потребителски среди.

- За разлика от другите информационни източници, претоварени с негативизъм и силиконови форми, нашите статии и новини не “кървят”, а се фокусират върху позитивното и любопитното. Нека да кажем, че ще се опитаме да култивираме малко оптимизъм и надежда за един по-балансиран и нестресиращ живот.

- “Да Знаем Повече” представя разнообразни и увлекателни статии за това, което се случва в света на науката, скорошните технологични достижения, вечните загадки на звездното небе и необятния космос, околната среда и животинския свят, находките от древното минало, интересни акценти от съвременното изкуство и култура, пътешествия до непознати кътчета на планетата, както и кратки фрагменти за науката на статистиката, визуализирана посредством куриозни инфографики.

- В същото време осъзнаваме, че в епохата на интернет и социалните мрежи, всеки може да бъде журналист. Затова списание “Да Знаем Повече” ще даде гласност и възможност за изява на всяка ярка личност с професионален усет и вдъхновение по дадена тема.

А сега…………пожелаваме Ви приятно четене!

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра