Списание “Военна История” - Брой 4

Списание “Военна История” - Брой 4

Безплатно
Списание “Военна История” - Брой 4  Пред вас вече е 4ти брой на списание “Военна История” ! Той е изцяло посветен на Първата Балканска война и на някой от по-непознатите й страни. Искам да благодаря на всички, които със статиите си допринесоха за това този брой да стане реалност! Искам и да отправя специални благодарности на нашия графичен дизайне
Оценката е базирана на 0 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Списание “Военна История” - Брой 4 (Изтеглено 476) 23.21MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Списание “Военна История” - Брой 4

 

Пред вас вече е 4ти брой на списание “Военна История” ! Той е изцяло посветен на Първата Балканска война и на някой от по-непознатите й страни. Искам да благодаря на всички, които със статиите си допринесоха за това този брой да стане реалност! Искам и да отправя специални благодарности на нашия графичен дизайнер Петьо Георгиев, който свърши къртовския труд по оформлението на този брой! Благодарим ти, Петьо, работата ти е страхотна!

Освен статиите и интервюто с колегите от “БГ Наука”, този брой съдържа и един подарък за всички наши читатели – настолната игра “Война и Дипломация”, която е фокусирана върху Балканската война и разиграването на всевъзможни алтернативни сценарии около случващото се през 1912-1913г. Надяваме се играта да ви хареса!  За да я изтеглите, ще трябва само да посетите нейния сайт - Война и Дипломация и в съответния раздел “За Сваляне” ще откриете всички необходими файлове.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра