Световните изобретения в дати

Световните изобретения в дати

Безплатно
Автор: Франтишек Илек, Йозеф Куба, Ярослава Илкова
Световните изобретения в датиСправочникът "Световните изобретения в дати" представлява преглед на забележителните събития от историята на изобретенията в областта на техниката. В него е показано развитието на техниката в световен мащаб за целия период от съществуването на човечеството — от 2,5 млн. години преди н.е. до века на ракетната техника и к
Оценката е базирана на 14 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Световните изобретения в дати (Изтеглено 1870) 39.08MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Световните изобретения в дати

Справочникът "Световните изобретения в дати" представлява преглед на забележителните събития от историята на изобретенията в областта на техниката. В него е показано развитието на техниката в световен мащаб за целия период от съществуването на човечеството — от 2,5 млн. години преди н.е. до века на ракетната техника и космонавтика. За отделните изобретения са дадени: кратки биографични данни за изобретателя, година, страна, селище, кратка характеристика на изобретението, любопитни факти и др. Хронологичното излагане на включения материал позволява читателят да получи информация не само за отделното, изобретение, но и за развитието на техниката като цяло, за факторите, които определят техническия прогрес, и пр.
За улеснение в края на справочника са дадени именен и предметен показалец. Книгата представлява интерес за всички, които се интересуват от техническите изобретения и техните създатели.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра