Увод в PHP

Увод в PHP

Безплатно
Автор: PC World
Увод в PHPPHP е скриптов език със синтаксис базиран на C и отчасти Perl. Използва се предимно в Web среда за създаване на широк кръг от услуги. Той е един от най-популярните езици за програмиране в Интернет и популярността му расте непрекъснато. PHP се разпространява под отворен лиценз (PHP License), който по своята същност е BSD лиценза, и който п
Оценката е базирана на 3 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Увод в PHP (Изтеглено 4528) 905.62KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Увод в PHP

PHP е скриптов език със синтаксис базиран на C и отчасти Perl. Използва се предимно в Web среда за създаване на широк кръг от услуги. Той е един от най-популярните езици за програмиране в Интернет и популярността му расте непрекъснато.
PHP се разпространява под отворен лиценз (PHP License), който по своята същност е BSD лиценза, и който позволява безплатно разпространяване на програмния код на интерпретатора на езика, както и създаването на деривати под други лицензи с уговорката, че тези деривати не могат да включват PHP в името си. Фактът, че PHP се разпространява безплатно го прави удачен избор за изграждане на Web сървър базиран изцяло на безплатни продукти - GNU/Linux, Apache, MySQL/PostgreSQL и др.
Самият език е преносим на много изчислителни архитектури и операционни системи като Windows, GNU/Linux, UNIX, Mac OS X.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра