100 български маркетинг приказки

Безплатно
Автор: Колектив
100 български маркетинг приказки  Какво представлява тази книга? Тази е-книга е еманация на най-доброто в нашите блогове. Всичко, което е излязло от сърцето и душата ни. Нашите най-съкровени преживявания в света на бизнеса и маркетинга. Защото четирима от нас са специалисти – практици по маркетинг. Книгата съдържа 100 от нашите най-добри постове
Оценката е базирана на 5 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
100 български маркетинг приказки (Изтеглено 2512) 2.18MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

100 български маркетинг приказки

 

Какво представлява тази книга?

Тази е-книга е еманация на най-доброто в нашите блогове. Всичко, което е излязло от сърцето и душата ни. Нашите най-съкровени преживявания в света на бизнеса и маркетинга. Защото четирима от нас са специалисти – практици по маркетинг. Книгата съдържа 100 от нашите най-добри постове за маркетинг.

Български приказки, защото всички са почерпени от нашия реален опит в реалния български бизнес свят. Това не е учебник, това не са теоритични постулати и правила, това не са разсъждения по принцип. Всичко е опит от българската практика.

А защо приказки? Защото ние всички страшно обичаме професията си. Това е нещото, което ни обединява отдавна. Можем да ви разказваме с часове и много увлекателно за нея. Искаме всички да повярват в силата на маркетинга така, както ние вярваме в нея! И още – пожелаваме си в България да можем да гледаме на живота от приказната му страна.

Книгата не е отпечатана, съществува само в електронен вид, защото настоящето и бъдещето са дигитални. Книгата е абсолютно безплатна, защото вярваме в силата на свободно споделените идеи! Споделяйте и разпространявайте свободно книгата или части от нея с некомерсиална цел. Просто посочете линк към нея.

В нашата е-книга ще намерите 100 приказки за това:

  • Какво представлява маркетингът и каква е неговата роля?
  • Защо си заслужава да се занимавате с маркетинг?
  • Как да направите успешен маркетинг план?
  • Как да създадете добре работещ маркетинг екип?
  • Как да използвате интернет за целите на маркетинга си?
  • Какво представлява маркетингът от уста на уста?
  • Как да продавате все по-добре и на все повече клиенти?
  • Трудно ли е да се прави маркетинг в България?
  • Дали маркетингът е полезен само в бизнеса?
  • За кого са “100 български маркетинг приказки”?

Те са нашият подарък за всички:

начинаещи и напреднали маркетинг специалисти,
собственици и управители на малки и средни български компании, български предприемачи, които имат иновативни продукти, студенти по бизнес и маркетинг,
експерти в държавната администрация, които работят с бизнеса и гражданите а също и всички, които се интересуват от това за какво служи маркетинга.

Подаряваме ви тази книга от сърце и се надяваме да ви бъде полезна!

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра