Нумерология

Безплатно
Автор: Александър Котликов
НумерологияСега можем спокойно да кажем, че във вашите ръце е попадна­ла уникална книга за една традиционна и древна наука. В тази об­ласт са написани десетки милиона томове, но тази книга се отлича по това, че е написана от необикновен човек?! Александер - това е псевдонимът на известния парапсихолог, чи­ето име е познато в много страни не само за
Оценката е базирана на 13 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Нумерология (Изтеглено 15852) 3.15MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Нумерология

Сега можем спокойно да кажем, че във вашите ръце е попадна­ла уникална книга за една традиционна и древна наука. В тази об­ласт са написани десетки милиона томове, но тази книга се отлича по това, че е написана от необикновен човек?!
Александер - това е псевдонимът на известния парапсихолог, чи­ето име е познато в много страни не само заради неговите удиви­телни предсказания в пресата за съдбите на хора и държави, но и заради неговата голяма практическа дейност.
"Човекът- загадка" - така нарече пресата на много страни то­зи знаменит майстор, а ние го наричаме с право "майстор" зато­ва, защото науката, на която посвещава сега тази книга, е само негово хоби. И въпреки всичко, вие тепърва ще се убедите колко жи­во и интересно е написана тя. Тази книга не е единствената, изляз­ла у нас от този автор.
Александер е изучил практически всички религиозни и мистически течения, като същевременно с това е обработил, обобщил и ана­лизирал трудовете на множество съвременни автори. С други думи, в този том е обобщен опитът на човечеството в тази област и засега не съществува по-добро ръководство по окултните науки.
Това е главната причина, поради която тази книга просто е об­речена на успех. И ако вие вече сте я взели в ръце, за нищо на све­та не ще можете да я върнете обратно, тъй като тя притегля като магнит и хипнотизира читателя. Когато я вземете, вие ще почувствате заряд от енергия, която авторът е вложил в нея. На­дяваме се, че това издание ще ви помогне да опознаете добре себе си и да проникнете в тази област, която досега е била покрита с дълбока тайна за вас. Но не забравяйте: макар и базирайки се из­цяло на науката, авторът ви съветва да не се отнасяте твърде се­риозно към нея, ада я приемете като едно интересно и занимателно четиво, тъй като всяка съдба е строго индивидуална. Човекът мо­же всичко, в това число - и да ръководи своята съдба! Сега ви се предоставя възможността да прекарате приятна част от време­то си. Не я изпускайте!

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра