Новото лечителско изкуство

Безплатно
Автор: Ценка Стойчева
Новото лечителско изкуствоВ зората на третото хилядолетие и ерата на Водолея лекари, психолози и лечители градят основите на Новото лечителско изкуство. Eдна от задачите им е да изгладят противоречията помежду си и да се научат да работят съвместно и синхронизирано, като паралелно биват лекувани тялото, психиката и душата на пациентите. На дос
Оценката е базирана на 8 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Новото лечителско изкуство (Изтеглено 5101) 1.42MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Новото лечителско изкуство

В зората на третото хилядолетие и ерата на Водолея лекари, психолози и лечители градят основите на Новото лечителско изкуство. Eдна от задачите им е да изгладят противоречията помежду си и да се научат да работят съвместно и синхронизирано, като паралелно биват лекувани тялото, психиката и душата на пациентите.
На достъпен и разбираем за читателя език Ценка Стойчева описва методи за диагностика не само на физическото и етерното тяло, но и на подсъзнателни травми от сегашния или от минали животи, както и съответните способи за лечение, приложени на практика от нея и дали конкретни резултати. Богато илюстрирана с житейски случки и примери, книгата обхваща темите:

• Кармични причини за заболяванията;
• Негативни енергийни вмешателства;
• Отстраняване на енергийните паразити и импланти;
• Енергийно лечение от разстояние;
• Регресивна терапия;
• Методи за лечение чрез визуализация;
• Лечение посредством енергията на душата . . .

Тя може да послужи като отправна точка, средство за „сверяване на часовника” не само на лечителите, а и на всеки, който има смелостта да навлезе навътре в себе си, поемайки отговорност за собственото си здраве.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра