Как да развием самоувереност и да влияем на хората при публични изказвания

Безплатно
Автор: Дейл Карнеги
Как да развием самоувереност и да влияем на хората при публични изказванияД. Карнеги получил световна известност, тъй като намерил начин за удовлетворение на една от потребностите на човечеството - принципи за взаимоотношение между хората, чрез които те да се разбират помежду си и да успяват в работата, семейството, чрез които да печелят приятели и
Оценката е базирана на 19 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Как да развием самоувереност и да влияем на хората при публични (Изтеглено 10520) 934.5KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Как да развием самоувереност и да влияем на хората при публични изказвания

Д. Карнеги получил световна известност, тъй като намерил начин за удовлетворение на една от потребностите на човечеството - принципи за взаимоотношение между хората, чрез които те да се разбират помежду си и да успяват в работата, семейството, чрез които да печелят приятели и да влияят на хората да мислят като тях.

Той започва да изнася лекции за взаимоотношенията между хората и ораторско изкуство, с които добива голяма популярност в цяла Америка.

През 1936 г. издава книгата „Как да печелим приятели и да влияем на хората"  с която добива световна известност.

В книгата „Как да развиваме самоувереност и да влияем на хората при публични изказвания" авторът представя принципите на ораторското изкуство.   -

В книгата „Как да преодолеем чувството за безпокойство" са събрани лекциите, отнасящи се до преодоляване на безпокойството и постигане на душевно спокойствие и равновесие. Курсовете на Дейл Карнеги се изнасят в 863 града в САЩ и Канада и в 51 града на други страни (по данни от -1966 г.). Тази широка образователна мрежа се ръководи от вдовицата на Дейл Карнеги — Дороти, която му помогнала да създаде курса и да го разпространява по целия свят.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра