Единствената планета на избора

Единствената планета на избора

Безплатно
Автор: Филис Шлемър
Единствената планета на избораТази книга е плод на двадесетгодишната работа на една изтъкната международна изследователска група, чиито членове са общували посредством медиума Филис Шлемър с просветен кръг вселенски същества, известни като "oСъвета на Деветте. Тя съдържа вълнуваща информация от голямо значение за нашияобременен свят, който навл
Оценката е базирана на 0 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Единствената планета на избора (Изтеглено 2613) 1.68MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Единствената планета на избора

Тази книга е плод на двадесетгодишната работа на една изтъкната международна изследователска група, чиито членове са общували посредством медиума Филис Шлемър с просветен кръг вселенски същества, известни като "oСъвета на Деветте. Тя съдържа вълнуваща информация от голямо значение за нашияобременен свят, който навлиза в новото хилядолетие.

Основната тема е свободната воля и силата на обитателите на планетата Земя да създадат по-добър, по-хармоничен свят. Сред многобройните подробно разгледани теми са съществуването на извънземни цивилизации и тяхното взаимодействие със Земята, природата на Източника на Вселената, древната история на човечеството, Исус от Назарет, проблемите на околната среда и все още неосъзнатия потенциал на човечеството за себепознание. Но, преди всичко, за онези, които са готови да изслушат и да обърнат внимание на посланието и, книгата предлага положителен подход към бъдещето.

От нея ще научите всичко, което някога сте искали да знаете за Вселената, но не е имало кого да попитате.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра