Съзидателна визуализация

Безплатно
Автор: Мелита Денинг
Съзидателна визуализацияСЪЗИДАТЕЛНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ! Какво е това? Преди да отговоря на въпроса, нека ви уверя, че тя не е трудна за практикуване (всъщност, всеки я практикува, но повечето хора я вършат "негативно", с лоши за тях резултати). Трудната част е била извършена много отдавна при сътворението на удивително комплексното и многостранно същес
Оценката е базирана на 36 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Съзидателна визуализация (Изтеглено 18446) 684.63KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Съзидателна визуализация

СЪЗИДАТЕЛНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ!

Какво е това?

Преди да отговоря на въпроса, нека ви уверя, че тя не е трудна за практикуване (всъщност, всеки я практикува, но повечето хора я вършат "негативно", с лоши за тях резултати). Трудната част е била извършена много отдавна при сътворението на удивително комплексното и многостранно същество, което ние наричаме "човек".

Говорим за "ефективното използване на природните ни дадености", но едва сме открехнали процепа към потенциала на собствената си същност - ние сме най-неефективните творения, които някой може да си представи! Притежаваме този чудесен компютър, който наричаме мозък, а освен него притежаваме и Съзнание. И сме органична част от Вселената, която е безкрайна. Притежаваме толкова много, че е наистина подвеждащо да кажем: "Ние използваме само 10% от потенциала си!" Истината е, че дори и това не е вярно,... 10% с може би стандартът на средната преуспяла личност в днешния свят, но огромното мнозинство използва далеч по-малко от това.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра