Силата на изречената дума. Твоята дума е твоята магическа пръчица

Безплатно
Автор: Флорънс Сковъл Шин
Силата на изречената дума. Твоята дума е твоята магическа пръчицаБожият дар за човека е власт; сила и власт над цялото творение, над ума, тялото и делата му. Всички нещастия идват от липсата на сила. Човек си мисли, че е слаб и жертва на обстоятелства и твърди, че „условия, върху които той няма контрол", са предизвикали поражението му. Човекът,
Оценката е базирана на 17 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Силата на изречената дума. Твоята дума е твоята магическа пръчиц (Изтеглено 16264) 423.7KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Силата на изречената дума. Твоята дума е твоята магическа пръчица

Божият дар за човека е власт; сила и власт над цялото творение, над ума, тялото и делата му. Всички нещастия идват от липсата на сила. Човек си мисли, че е слаб и жертва на обстоятелства и твърди, че „условия, върху които той няма контрол", са предизвикали поражението му. Човекът, оставен на самия себе си е наистина жертва на обстоятелства, но когато е свързан с Божията сила - всичко е възможно.

 

Чрез словото си ти влизаш във връзка с тази сила, после, като по чудо, всяко бреме отпада и всяка битка бива спечелена. Животът и смъртта са във властта на езика. Внимавай много какво казваш, защото непрекъснато жънеш плодовете ва думите си.

 

Бързи и на пръв поглед невъзможни промени стават за вашето добро. Отваря се врата там, където врати е нямало. Но скрити и неочаквани канали идват блага, защото „Бог има оръжия, за които вие не знаете". За да си служите с Божията сила, вие трябва да й дадете предимство и да успокоите разсъдъка. В момента, в който поискате нещо, тираничният разум знае как да се изпълни молбата ви. Ролята на човека е да се радва и да благодари, и да действа според вярата си.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра