Откажи се от навика да умираш - науката за вечния живот

Безплатно
Автор: Ленард Ор
Откажи се от навика да умираш - науката за вечния животТази книга е посветена на физическото безсмъртие - единствената кауза, за която не може да умрете. Наред с легендарни фигури като Рам Дас, Фриц Пърлс и Тимоти Лиъри, Ленард Ор е един от основателите на движението, което днес наричаме "Нова епоха". Той е създател на тениката рибъртинг (повто
Оценката е базирана на 11 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Откажи се от навика да умираш - науката за вечния живот (Изтеглено 5791) 619.5KiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Откажи се от навика да умираш - науката за вечния живот

Тази книга е посветена на физическото безсмъртие - единствената кауза, за която не може да умрете. Наред с легендарни фигури като Рам Дас, Фриц Пърлс и Тимоти Лиъри, Ленард Ор е един от основателите на движението, което днес наричаме "Нова епоха". Той е създател на тениката рибъртинг (повторно раждане), упражнявана от над десет милиона души на шест континента.

"В основата на рибъртинг е едно просто упражнение от двадесет свързани дишания. Може да го правите през целия ден - винаги, когато изпитате нужда. Пре­поръчва се обаче през първата седмица да го правите само веднъж дневно.

1.  Направете четири кратки вдишвания и издишвания.
2.  После направете едно дълго вдишване и издишвания.
3. Дишайте и издишайте през носа.
4.Направете четири групи по пет вдишвания и из­дишвания, тоест четири групи по четири кратки вдишвания и издишвания, последвани от едно дълго вдишване и издишване, без да спирате - общо двадесет вдишвания и издишвания."

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра