Свалянето на тази книга е прекратено по искане на издателството. Моля, потърсете книгата в сайта на издателя.
За медитацията

За медитацията

Безплатно
Автор: Ошо
За медитациятаКаква картинка само: това странно същество Хомо Сапиенс вилнее върху единствената планета, която го е поканила и му е станала дом, стъпквайки до смърт ближните си в сляпа ярост, заради национални, религиозни или расови идеи; разрушава своята околна среда в безграничното си желание за повече, трескаво търсейки навсякъде ? за нещо, за к
Оценката е базирана на 4 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
text_no_downloads

За медитацията

Каква картинка само: това странно същество Хомо Сапиенс вилнее върху единствената планета, която го е поканила и му е станала дом, стъпквайки до смърт ближните си в сляпа ярост, заради национални, религиозни или расови идеи; разрушава своята околна среда в безграничното си желание за повече, трескаво търсейки навсякъде ? за нещо, за каквото и да било. Има ли още къде да се търси, преди да е станало прекалено късно?

В друго време, в една друга епоха, гениите на древните цивилизации също са започнали да търсят. Те са търсили в друга посока ? навътре.

Там те са намерили ума, който винаги сравнява: по-добро/по-лошо, по-висше/no-низше, по-високо/по-ниско. Намерили са страстите на алчността, омразата, похотта и ревността, които са ги заслепявали така, както ни заслепяват днес. Намерили са едно детинско Аз начело на цялата тази мисловна тълпа, едно Аз, което се чувства по-висше чрез обособяване, но което в хода на този процес се обособява от другите, от цветята, от звездите, от самото битие.

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра