Глупави бели мъже (И други жалки оправдания за състоянието на Америка)

Безплатно
Автор: Майкъл Мур
Глупави бели мъже (И други жалки оправдания за състоянието на Америка)Авторът на тази книга е носител на Оскар за най-добър документален филм. “Някой казват, че всичко е започнало в нощта на 7 ноември 2000 г., когато Джеб Буш поднесе на брат си Джордж-младши един подранил коледен подарък – щатът Флорида. За тези, чиято съдбата се е усмихвала в прод
Оценката е базирана на 2 Отзива Напишете оценка
Price:
Безплатно
Влезте в своя профил, за да изтеглите книгата.
Име на файлаРазмер
Глупави бели мъже (И други жалки оправдания за състоянието на Ам (Изтеглено 3750) 1.37MiB
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 страници)

Глупави бели мъже (И други жалки оправдания за състоянието на Америка)

Авторът на тази книга е носител на Оскар за най-добър документален филм. “Някой казват, че всичко е започнало в нощта на 7 ноември 2000 г., когато Джеб Буш поднесе на брат си Джордж-младши един подранил коледен подарък – щатът Флорида.
За тези, чиято съдбата се е усмихвала в продължение на десетилетия, повратната точка настъпи в деня, в който борсовият индекс Дау Джоунс отбеляза най-големия годишен спад от близо 20 години насам. За повечето от нас краят на илюзиите дойде в нощта, когато разбрахме, че Плутон не е планета и че животът, който познаваме безвъзвратно си е отишъл и споменът за него изглежда мътен като погледа на новия ни “президент”.
Но точно този момент, когато всичко започна да се сгромолясва пред очите ни не е от значение. Важното е, че всички ние – американците осъзнахме, че някой дръпна шалтера и сложи край на купона. Столетието на Америка? То свърши. Добре дошли в кошмара на Двайсет и първи век!”

Напишете оценка

Note: HTML is not translated!
ЛошаДобра