Какви са цените за GPS проследяване

Какви са цените за GPS проследяване

Ако вече сте решили да инвестирате в технология за GPS проследяване, със сигурност си задавате въпроса колко ще Ви струва. Това е логичен въпрос, но е добре първо да разберете каква ще бъде възвращаемостта на инвестицията.

Първо трябва да решите дали ще закупите устройство или ще го наемете за временно ползване. И двата варианта имат редица предимства, но трябва да прецените кой от двата варианта ще бъде най-подходящ за бизнеса Ви. Ако изхождаме от гледната точка на разходите, наемането на устройство ще намали предварителните разходи.

Всъщност от практическа гледна точка цените за GPS проследяване са дооста ниски, ако вземем предвид колко средства ще Ви спести. GPS проследяването е услуга, чиято цел е да окаже контрол и да Ви даде по-голяма сигурност. Тази услуга може да ограничи злоупотребите с бизнес ресурси от страна на служителите.

Един от най-големите проблеми, с които се справя GPS проследяването е злоупотребата с гориво. Услугата на GPS 7 позволява проследяване не само на маршрута на автомобила, но и нивото на горивото в автомобила. Това ще Ви позволи да окажете по-голям контрол над фирмените услуги.

Цените за GPS проследяване от GPS 7 са изключително достъпни. Ако изберете да инвестирате в устройство, то ще трябва да платите 250 лв. такса еднократно, след което единственият Ви разход всеки месец ще бъде 10 лв. на месец. С този пакет ще получите достъп до нивото на горивото, ще можете да проследите маршрута на всички автомобили, ще получавате известяване за необичайна активност, както и ще можете да правите справки за изминалите периоди.

Ако не Ви се иска да инвестирате в устройство, то можете да изберете пакет за 25 лв./месец. С него ще получите достъп до същите услуги, а устройството ще бъде безплатно.

Всички устройства, които ползва GPS 7 са съвместими с над 1000 видове МПС, като се монтират така, че да не действат на гаранцията на новите автомобили. Услугата е изключително подходяща и за тежкотоварни автомобили, където злоупотребите са изключително много.

Related Articles

GPS проследяване за коли под наем
Замисляли ли сте се от какво би имала нужда вашата компания за наем на автомобили? Запознати ли сте с всички функции на така нашумелите напоследък GPS устройства за проследяване и GPS система за проследяване? Знете ли, че именно това са решенията, които ще помогнат на вашата компания да се открои от останалите и същевременно да ви спести пари? Какво е GPS проследяването и защо фирмите за автомобили под наем се нуждаят от него? Въпреки големият интерес към устройствата през последните години, повечето хора категорично не са запознати с множеството функции, които GPS проследяването може..
За да изтегляте всички безплатни електронни книги
е нужно да влезете в профила си.